Ontdek en glibber in de modder tijdens Scharrelkids modderen aan


Glibber, speel, speur en ontdek alles over modder! Kom naar Scharrelkids modderen aan op woensdag 1 juli. Tijdens deze modderdag kunnen kinderen van alle leeftijden samen met hun ouders spelenderwijs ontdekken hoe leuk modder is.

Afbeelding 1

Alle gezinnen zijn welkom om in hun oude kleren lekker een dagje te komen scharrelen in de Zeeuwse modder!

Tussen 13.30 en 16.00 ben je welkom bij Scharrelkids modderen aan! Tijdens deze modderdag zijn er op diverse locaties in Zeeland leuke een leerzame modderactiviteiten uitgezet die kinderen samen met hun familie kunnen uitvoeren: Van meedoen met het kwallenballen spel, tot rustig schilderen met
gekleurde modder. Of ga modder glijden van een heuvel en neem een lekker modderbadje. Kortom, voor ieder een leuke modderactiviteit!

Tijdens deze modderdag kunnen kinderen en hun ouders de Zeeuwse bodem met al hun zintuigen beleven. 2015 is het Jaar van de Bodem, met als doel dat zoveel mogelijk mensen leren hoe belangrijk een gezonde bodem is. In het kader van het Jaar van de Bodem en aansluitend op de Nationale Modderdag,
organiseert IVN Zeeland met diverse partners Scharrelkids modderen aan. De modderactiviteiten zullen plaats vinden op de volgende locaties:

* DELTA Klimaatpark, Lagezoom Renesse (Schouwen-Duiveland)

* Terra Maris, Duinvlietweg 6 Oostkapelle (Walcheren)

* Natuur speelbos, kruising Justaasweg-Kinderdijk Axel (Zeeuws-Vlaanderen)

* De Mirakel, Stelleweg Goes (Zuid-Beveland)

Ben je nieuwsgierig naar Scharrelkids modderen aan? Op www.scharrelkids.nl of op www.zeeuwsbodemvenster.nl vind je meer informatie. Deelname is gratis en op eigen risico. Je hoeft je niet van te voren aan te melden.



Laatst gewijzigd: 17 juni 2015

Deel deze pagina op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
del.icio.us del.icio.us
Hyves Hyves
LinkedIn LinkedIn
Digg Digg
Google Bookmark Google Bookmarks