Doe mee met de online enquete Inbraakpreventie


Gepubliceerd: 17-06-2015
Enkhuizen zet zich samen met een aantal andere gemeenten in om haar inwoners zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden voor inbraakpreventie.
Dit is belangrijk en nuttig omdat door middel van gerichte maatregelen de risico's van woninginbraak aanzienlijk zijn te verkleinen.

Online onderzoek

Om te kunnen peilen of de gemeente met het stimuleren van inbraakpreventie succes heeft, voeren de samenwerkende gemeenten een enquete uit. De enquete inbraakpreventie wordt uitsluitend online uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research. Dit bureau voert geen deur- tot-deur-actie.

Uit de resultaten zal duidelijk worden of inwoners behoefte hebben aan aanvullende informatie over inbraakpreventie.

Doe mee!

De ruim 4.000 inwoners die lid zijn van het Westfrieslandpanel of een gemeentelijk burgerpanel ontvangen automatisch per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Bent u geen lid van het Westfrieslandpanel, maar wilt u wel meedoen aan de enquete? Dan kunt u de vragenlijst
invullen. Het invullen ervan kost hooguit 10 minuten.

Doel

De gemeentebesturen van de betrokken gemeenten hopen dat veel inwoners aan de enquete mee zullen doen, zodat zij een goed beeld krijgen van hoe de bevolking over dit onderwerp denkt. De onderzoeksuitkomsten gebruiken we om de informatievoorziening over dit onderwerp te optimaliseren.

Kijk voor meer informatie op: Inbraakpreventie

Hoe werkt het?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research uit Hoorn. Uw deelname aan de enquete is anoniem. De door u ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De resultaten van het onderzoek worden naar verwachting in juli bekend gemaakt. De deelnemers aan de peiling krijgen dan een link naar
een samenvatting van de uitkomsten gemaild.