Informatieavond herinrichting Provincialeweg N203 in Wormerveer


17 juni 2015 - Nieuwsartikel

De Provincialeweg N203 krijgt een nieuwe inrichting ter hoogte van Wormerveer. De weg wordt veiliger en toekomstbestendig gemaakt voor auto's en fietsers.

Op woensdagavond 24 juni 2015 organiseert de provincie een informatieavond in Buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3, Wormerveer van 19.00 tot 21.00 uur.

Informatieavond

Tijdens de informatieavond worden de werkzaamheden en de gevolgen voor de omgeving en het verkeer toegelicht. Belangstellenden kunnen de ontwerptekeningen bekijken en deskundigen van de provincie en de aannemer zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Om 19.30 uur start een presentatie.

Werkzaamheden

De weg wordt ingericht met twee rijstroken en twee ovale rotondes ter hoogte van de Lindenlaan en de Paul Krugerstraat. De provincie legt een nieuw fietspad aan langs de N246 tot aan de N203, die aansluit op de nieuwe fietstunnel onder de N203.

Verwachte hinder

De werkzaamheden aan de Provincialeweg N203 Wormerveer starten in juli 2015 en zijn in maart 2016 gereed, voordat de renovatie aan de Velsertunnel start. Het gemotoriseerd verkeer krijgt te maken met versmalde rijstroken of omleidingsroutes. Fietsers maken gebruik van een tijdelijke
oversteekplaats op de N203.

Meer informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden aan de Provincialeweg N203 Wormvereer is te vinden op de projectpagina's. Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis), of per mail:
infoN203@noord-holland.nl.

De provincie Noord-Holland werkt aan de N203 Wormerveer om de doorstroming, veiligheid en leefbaarheid in de Zaanstreek te verbeteren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel