Vrouw aangehouden na uiten bedreigingen


Vrouw aangehouden na uiten bedreigingen

Laatste update:
17-06-2015 | 15:46

Gouda - De politie hield woensdag 17 juni om 11.40 uur een 42-jarige automobiliste uit Haastrecht aan op de Provincialeweg West na een uitpraatprocedure.

De politie kreeg omstreeks 11.10 uur de melding dat de vrouw bedreigingen schreeuwde op de Tweede Schoolstraat in Gouda. De vrouw zou daarbij mogelijk een vuurwapen uit de kofferbak van haar auto hebben gepakt. Met die informatie en het kenteken heeft de politie uitgekeken naar de betreffende
auto. Op de Rotterdamseweg wordt de auto gezien en gevolgd. De bestuurster reed de Provincialeweg West op richting Haastrecht en kreeg een stopteken, maar negeerde deze. De bestuurster reed slingerend door. Na het aanzetten van optische- en geluidssignalen en het dichter naderen van de auto
stopte de vrouw op de Provincialeweg. Zij werd aangehouden middels een uitpraatprocedure. De politie heeft de auto in beslag genomen voor verder onderzoek.

Bent u getuige of betrokken geweest bij de uitpraatprocedure op de Provincialeweg in Haastrecht en wilt u in contact komen met Slachtofferhulp neemt u dan via 0900 - 8844 contact op met de politie van Gouda of de Krimpenerwaard.