22 juni volgende fase Oostpolderweg-West


22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

17 juni 2015

Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor al het verkeer. Het gedeelte van de Oostpolderweg tussen de Trekbeemd tot aan de rotonde bij de Hoofseweg blijft ook afgesloten.
Naar verwachting zijn de wegwerkzaamheden in juli 2015 afgerond en is de Oostpolderweg vlak voor de bouwvak open.

Wegafsluiting gedeelte Statendamweg- Trekbeemd

Vanaf maandag 22 juni tot en met vrijdag 3 juli is de noordelijke rijbaan van de Oostpolderweg - tussen de kruising met de Trekbeemd en de rotonde bij de Statendamweg- geheel afgesloten. Vanaf maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli is ook de zuidelijke rijbaan afgesloten. In deze twee weken
krijgt de rijbaan nieuw asfalt en belijning.

De GAMMA, huisartsenpraktijk Trivia en de bedrijven aan de Werkmansbeemd zijn bereikbaar via de route Statendamweg- Biezenbeemd- Werkmansbeemd. De bevoorrading van de GAMMA met vrachtwagens vindt plaats via de inrit aan de Trekbeemd. Om hiervoor voldoende ruimte te maken geldt een tijdelijk
parkeerverbod op de rijbaan tussen Trekbeemd 13 en 19. Dit is ook noodzakelijk om een veilige route voor de nood- en hulpdiensten te waarborgen.

Afronding werkzaamheden, aanleg geluidsscherm en groenvoorzieningen

In juli komt er een geluidsscherm in de groenstrook achter Hagebeemd 20 tot en met 34. In november of december worden nieuwe bomen en struiken geplant rondom de Oostpolderweg en de waterpartijen.

Meer informatie?

Alle informatie over dit project staat ook op www.oosterhout.nl, via inwoners > openbare ruimte > jaarprogramma openbare ruimte > projecten 2015.