Internet-enquete Van Galenbuurt


Rond deze dagen valt er bij alle inwoners van de Van Galenbuurt een uitnodiging op de deurmat om mee te doen aan een internet-enquete over de toekomst van de buurt. Zij kunnen met hun persoonlijke code de enquete nog tot 3 juli invullen op www.denhelder.nl/vangalen

De enquete is kort, heeft leuke vragen over parkeren, lege plekken, handhaving, bomen, aanbouwen, fietsen, spelen enzovoorts. Wie geen computer heeft en ook niet bij de buren terecht kan, kan de enquete invullen in buurthuis De Beuk.

Natuurlijk krijgt iedereen te zijner tijd bericht over de uitslagen van de enquete. De uitslagen worden ook gebruikt als start voor de bewonersgesprekken die in het najaar van 2015 plaatsvinden. Tweehonderd willekeurige Van Galenbuurters worden daarvoor binnenkort uitgenodigd.

Wethouder Van Dongen: "dit alles moet uitmonden in door bewoners bedachte, officiele dromen en wensen voor de buurt in 2025. Daarom: 'Van Galen 2025'!"

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Martin van der Maas van de gemeente: mvdmaas@denhelder.nl of 06-22907290.