Sportgala 2015 op 25 juni in De Kampanje


Benieuwd wie dit jaar de gemeentelijke sportprijs, de sporttroffee en de Kristal Helder Jong Talentprijs in de wacht slepen? Kom dan donderdagavond 25 juni 2015 naar het Sportgala in de Stadshal van schouwburg De Kampanje.

Op die avond presenteren ook de (inter)nationale Helderse kampioenen van het afgelopen sportseizoen zich, tijdens de jaarlijkse sportparade. Zij ontvangen dan de gemeentelijke sportpenning of sportmedaille uit handen van burgemeester Koen Schuiling en sportwethouder Dirk Pastoor.

Sport en sporter centraal

Het sportgala wordt georganiseerd door Sportservice Den Helder. De stichtingen Den Helder Maritiem, Kristal Helder en de Sportfederatie Den Helder verlenen hun medewerking aan deze avond. Naast de uitreiking van de sportprijzen biedt de organisatie van het Sportgala een zeer gevarieerd
sportprogramma. In een tijdbestek van anderhalf uur verzorgen Helderse sporters en/of verenigingen flitsende demonstraties. Het geheel begint om 19.30 uur en wordt gepresenteerd door Antoine Huiberts. De toegang is gratis.