Nieuwe mogelijkheden voor watersportservice ondernemer in de Veerhaven


Nieuwe mogelijkheden voor watersportservice ondernemer in de Veerhaven

De gemeente Hellevoetsluis biedt ondernemers de ruimte om in de Veerhaven watersportservice gerelateerde activiteiten te ontplooien. Deze locatie biedt ruimte aan een nieuw bedrijf op een unieke locatie nabij het Haringvliet in Hellevoetsluis.

Mogelijkheden van het perceel

Een perceel van circa 2647 m2 wordt aangeboden om de ontwikkeling van nieuwe watersportservice gerelateerde activiteiten mogelijk te maken. Op het perceel is ruimte voor een nieuwe loods van ca 1551 m2 De ligging is gunstig gelegen nabij de Tramhaven en aan een hoofdontsluitingsroute van
Hellevoetsluis. Het beschikken over water in de Tramhaven behoort tot de mogelijkheden. Het liften van boten wordt gefaciliteerd door een bestaande onderneming tegen marktconforme tarieven. Klik hier voor een overzicht van het perceeloppervlak.



Informatie over het perceel

Het perceel is in eigendom van de gemeente Hellevoetsluis. De gemeente Hellevoetsluis biedt een perceel, met een oppervlakte van circa 2647 m2, te koop aan. De grond wordt in bouwrijpe staat geleverd. Meer informatie over het bouwplan Veerhaven, zoals het stedenbouwkundigplan kunt u vinden op
de website, vindt u via deze link.



In de benodigde bestemming is reeds voorzien in het bestemmingsplan Kanaalzicht Nadere regels ten aanzien van de bouw en gebruik van de op te richten loods kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.



Verkoopprijs

De verkoopprijs voor de percelen gerelateerd aan de watersportservice functie kan tijdens de te doorlopen procedure worden afgegeven.



Interesse melden

Ondernemers met interesse voor deze locatie kunnen dit melden bij de gemeente Hellevoetsluis.



Procedure

o Als ondernemer kunt u schriftelijk of telefonisch uw interesse voor de ontwikkeling van de locatie kenbaar maken.

o De gemeente toetst of de ontvangen initiatieven bijdragen aan een hoogwaardige uitstraling, goede ruimtelijke inpassing en een functionele toevoeging in relatie tot het watersportservice centrum.

o Vervolgens worden de initiatiefnemers met passende plannen conform de gemeentelijke ambitie uitgenodigd hun plannen nader uit te werken.

o De nader uitgewerkte plannen zullen contractueel worden vastgelegd met de initiatiefnemer.

o Nadat de contractuele afspraken zijn afgerond, kan worden overgegaan tot het indienen van de omgevingsvergunning, om de ontwikkeling te realiseren.

o Overdracht van de grond vindt plaats op een nader tussen partijen te bepalen moment.



Contactgegevens

Bent u een watersportservice gerelateerde ondernemer en heeft u interesse in het ontwikkelen van deze locatie? Dan kunt u contact opnemen met de gemeentelijke contactpersoon, de heer J. van den Worm. Deze contactpersoon kan u nader informeren en eventuele vragen over het initiatief
beantwoorden. U kunt bellen naar 14-0181, of u kunt een e-mail sturen naar gemeente@hellevoetsluis.nl, of schriftelijk naar:



Gemeente Hellevoetsluis

Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beleid

t.a.v. Hans van den Worm

Postbus 13

3220 AA Hellevoetsluis



Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld, de primaire voorkeur gaat uit naar initiatieven van de uiteindelijke eindgebruiker.