Vervangen van de betonnen fiets- en voetgangersbruggen Brielsestraat..


Vervangen van de betonnen fiets- en voetgangersbruggen Brielsestraatweg

De betonnen fiets- en voetgangersbruggen aan beide kanten van de hoofrijbaan in de Brielse Straatweg worden vervangen. De reden hiervoor is dat het beton van deze bruggen dusdanig slecht is geworden dat reparatie niet meer mogelijk is.

In een periode van vier weken worden beide bruggen vervangen voor nieuwe composietbruggen. De brug in de hoofdrijbaan is nog prima en hoeft niet vervangen te worden.



Duur werkzaamheden

Vanaf 22 juni aanstaande zullen de bruggen worden vervangen. Gestart wordt met de brug aan de westkant en na twee weken is de brug aan de oostkant aan de beurt. Het streven is de werkzaamheden vrijdag 17 juli af te ronden.



Verkeersomleiding

Op drie momenten tijdens de werkzaamheden wordt de Brielsestraatweg tussen Sterkenburglaan/P.A. de Genesetlaan en Gorslaan/Glacisweg voor alle verkeer afgesloten. Dat is op 30 juni, 8 juli en 14 juli tussen 08.00 uur en 14.00 uur. Verder zal het verkeer tijdens de rest van de werkzaamheden
met een voorrangsregeling over een rijbaan worden geleid.



Overlast

Vanzelfsprekend zullen we de overlast zoveel mogelijk proberen te beperken. Helaas is het niet mogelijk om zonder enige overlast het werk uit te voeren. Wij vragen op voorhand u begrip daarvoor.