Debat WoonConnect: EnergyWeek 17 juni 2015 (Brussel)

Gepubliceerd op woensdag 06 mei 2015 09:10

'WoonConnect: een slim living lab voor energiezuinig wonen en bouwen' - 17 juni 2015 Brussel

Inleiding Binnen BrabantStad werken de partners (een bestuurlijk netwerk van de steden Breda, Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Tilburg en de provincie Noord-Brabant) samen aan een duurzaam Brabant. Bijvoorbeeld middels het project 'WoonConnect', een van de inspirerende projecten van de Werkagenda BrabantStad en ingediend als een Horizon2020 subsidievoorstel.

Met het WoonConnect-platform zitten inwoners, kennisinstellingen, overheid en bedrijven samen aan het stuur en maken energiezuinig wonen en bouwen mogelijk. Dit initiatief spreekt zo tot de verbeelding, dat het inmiddels via BrabantStad wordt uitgerold naar meerdere steden binnen en buiten BrabantStad.

Wat maakt WoonConnect zo succesvol? Hoe geven zij invulling aan de cross-over tussen ICT, duurzaam bouwen en economische groei? Hoe kan dit project ook in andere Europese steden landen? En wat kan WoonConnect betekenen voor een slimmer Europa en vice versa?

Tijdens de Energy Week gaat BrabantStad in debat met bestuurders en andere Europese stakeholders over de kansen die WoonConnect Europa en haar steden te bieden heeft. U bent hierbij van harte welkom!

Datum Woensdag 17 juni 2015

Tijdstip 15.00 - 19.00 uur

Locatie Huis van de Nederlandse Provincies (HNP) Trierstraat 59-61 B-1040 Brussel

Aanmelden

Mocht u zich willen aanmelden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, functie en organisatie en onder vermelding van 'Aanmelding debat WoonConnect 17 juni 2015'. Overigens bent u vrij deze uitnodiging te delen binnen uw netwerk. Deelname is gratis.