Digitale informatieborden geplaatst bij invalswegen


Vandaag, vrijdag 19 juni, zijn 6 nieuwe informatieborden geplaatst bij de invalswegen van Valkenswaard. De borden staan aan de Nieuwe Waalreseweg, de Dommelsedijk/Westerhovensweg, Luikerweg, Maastrichterweg, Leenderweg en Eindhovenseweg, op dezelfde locaties als de (verouderde) gele
informatieborden.

De gemeente Valkenswaard wil evenementen en activiteiten graag op een moderne en professionele manier onder de aandacht brengen van inwoners en bezoekers. Wij hebben gekozen voor digitale informatieborden, de zogeheten Info-Line systemen, van de firma Suurland Outdoor.
De nieuwe panelen bieden de mogelijkheid om digitaal informatie te verstrekken. De gemeente draagt het beheer op korte termijn over aan de VVV. Ook het beheer van het digitale informatiebord op de Markt gaat over naar de VVV.

Binnenkort volgt nadere informatie over de wijze waarop organisatoren van evenementen straks gegevens voor de digitale borden kunnen aanleveren en wat de kosten daarvan zijn.
Naast informatie over evenementen bieden de Info-Lines ruimte voor dynamische scrollers. Ondernemers kunnen reclameruimte inkopen en zo hun organisatie of bedrijf prominent onder de aandacht brengen.