Zeildagen voor mensen met een beperking

geplaatst op 27 maart 2015

Vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni 2015 vinden op het Amstelmeer de zeildagen plaats voor mensen met een beperking. De zeventiende editie van de zeildagen wordt wederom georganiseerd door Watersportvereniging Amstelmeer (WVA), de Marine Watersport Vereniging (MWV), Sportdorp Hippo en Sportservice Den Helder/Schagen.

Iedereen, ongeacht leeftijd en beperking is van harte uitgenodigd zich voor deze zeildagen aan te melden. Doordat het aantal aanmeldingen wel eens groter zou kunnen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, zal voorrang gegeven worden aan mensen die nog nooit hebben deelgenomen. Er is namelijk plaats voor veertig deelnemers per dag. Of jij een van de gelukkigen bent hoor je uiteraard binnenkort. Met gewone (niet aangepaste) zeilboten is het tijdens het zeilen op sommige momenten wel improviseren geblazen. Rolstoelgebruikers worden soms uit hun rolstoel in de zeilboot getild. Voor de zeildag vragen wij een bedrag van EUR12,50 per deelnemer, inclusief nasimaaltijd. Van de partner/begeleider vragen wij hetzelfde bedrag voor de hele dag.

Alle deelnemers worden tussen 08:30 uur en 09:00 uur verwacht in het clubgebouw van WV Amstelmeer, De Haukes 2 te Westerland (vlakbij Hippolytushoef), waar een kopje koffie of thee zal klaarstaan. Bij aankomst in het clubgebouw kan het inschrijfgeld van EUR12,50 worden voldaan (graag gepast betalen). In het clubgebouw is geen invalidentoilet aanwezig

Na de ochtend gezeild te hebben, is er voor de liefhebbers een nasi maaltijd in het clubhuis van WV Amstelmeer. Na de nasimaaltijd, gaan we weer gezamenlijk het water op tot ongeveer 16:00 uur. Uiteraard is het na het ontschepen nog mogelijk om na te praten in de kantine.

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de zeildagen? Geef u dan zo snel mogelijk op, want vol = vol. Deelname aan de zeildagen is geheel voor eigen risico.

Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met Iris van Paridon .Telefoon (0224) 21 47 74 of (0223) 68 47 26 of u kunt een email sturen naar: ivanparidon@sportservicenoordholland.nl.