Jong en Oud zaterdag 20 juni 2015 naar Jaarmarkt Breukelen


Kom Verkadealbums, Schoolplaten en Landkaarten bewonderen

BREUKELEN, 20150616 -- Op zaterdag 20 juni a.s. wordt van 10-17 uur de traditionele grote jaarmarkt met de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste aanbiedingen in de winkelstraten van Breukelen georganiseerd.

Ca. 250 standhouders gaan u op deze traditionele markt verrassen met een grote variëteit aan producten en presenteren een breed assortiment op het gebied van o.a. kleding en modeaccessoires, sieraden, schoenen en andere lederwaren, lifestyle, woondecoratie, luxe artikelen, speelgoed, boeken, bloemen en planten, schoolplaten, landkaarten, enz. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten.

De Breukelse horeca is grootschalig aanwezig met alles wat maar lekker is om deze dag aangenaam te maken. Op de terrassen is het goed toeven met een kop koffie, drankje of lunch. Bij het centraal gelegen podium kan men genieten van live muziek. De Breukelse jaarmarkt is een waar dagje uit voor jong en oud! De Winkeliersvereniging Breukelen en organisator Star Promotions verwachten vele duizenden bezoekers. De toegang is gratis.

Za 20 jun 2015 Breukelen Centrum Jaarmarkt 10-17 uur. Info Star Promotions, Tel 010 – 5243434 Email info@marktlijst.nl Site www.marktlijst.nl