Actie Zon Zoekt Dak, ook voor 'moeilijke' daken


Op de Dag van de Zon, 21 juni, lanceert Natuur & Milieu weer een actie Zon Zoekt Dak. De ASN Bank steunt deze actie in het kader van haar duurzame thema duurzame energie. Energieleverancier Eneco levert de zonnepanelen.

Wat is Zon Zoekt Dak?
Met Zon Zoekt Dak helpt Natuur & Milieu mensen bij de aanschaf van zonnepanelen. Door collectieve inkoop en installatie blijven de kosten beperkt. Ook wordt u een hoop regelwerk uit handen genomen.

Wat zijn de voordelen van zonne-energie?
Zonne-energie is milieuvriendelijk en spaart uw portemonnee. Met de hoog-rendementzonnepanelen van Zon Zoekt Dak bespaart u al snel jaarlijks honderden euro's, bij een terugverdientijd van ongeveer zeven jaar. De afgelopen twaalf jaar zijn zonnepanelen bovendien twee keer zo efficient
geworden. Zonnepanelen gaan circa 25 jaar mee en zijn onderhoudsarm.

Nu ook voor 'moeilijke daken'
De actie Zon Zoekt Dak biedt ook een oplossing voor daken met een schoorsteen, dakkapel of boom die schaduw veroorzaakt. Door het gebruik van "optimizers" heeft het systeem er geen last meer van als een paneel gedeeltelijk in de schaduw komt te liggen.

Voordelen van de Zon Zoekt Dak-actie

* Het is voordeliger om met veel mensen tegelijk panelen aan te schaffen.
* Natuur & Milieu heeft uit alle zonnepanelen en leveranciers een selectie gemaakt op basis van kwaliteit, garanties en service. Klanten zijn beschermd door strenge serviceafspraken, onafhankelijke inspecties en uitgebreide garanties.
* Er is gecontroleerd of de panelen en alle bijbehorende apparatuur duurzaam zijn geproduceerd, met respect voor mens, klimaat en natuur.
* Alles wordt voor u geregeld, van het eerste gesprek over uw wensen tot de installatie.
* U kunt kosteloos een vrijblijvende offerte aanvragen via zonzoektdak.nl. Doet u dit uiterlijk op 30 september 2015, want daarna sluit de inschrijving.

Meer informatie over Zon Zoekt Dak.



Terug naar de social newsroom
Contactpersoon

Ruud Stevens
Adviseur externe communicatie
photo:Ruud Stevens R3.T3S23AS@A3Y1YKA.PHHL@
070-3569353
/
06-10963432