Gemeente Kerkrade | 22.06.15: Koninklijke Onderscheiding voor mevrou..


Gepubliceerd op: 22 juni 2015

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Holleman

Op zondag 21 juni j.l. heeft mevrouw I (Ingrid) Holleman uit handen van de heer Jos Som, burgemeester van Kerkrade, een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking heeft plaats voorafgaande aan het jubileumconcert ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van het Kerkraads Symfonie Orkest plaatsgevonden, in de Botanische Tuin in Terwinselen, St. Hubertuslaan 74
6467 CK Kerkrade.

Persoonlijke gegevens van de mevrouw Holleman (61 jaar)
Nelissenstraat 10, 6141 AH, Limbricht.

Mevrouw Holleman is sinds 1990 actief voor de Muziekschool Kerkrade als oprichter en dirigent van The Oldies, het strijkersensemble van de Muziekschool Kerkrade.

Ook is ze sinds 1992 concertmeester en lid van de muziekcommissie van het Kerkraads Symfonie Orkest. Daarnaast fungeert zij als aanspreekpunt voor het bestuur en de dirigent. Verder draagt zij als lid van de muziekcommissie mede zorg voor het waarborgen van het niveau van het orkest, de
planningen voor repetities en concerten en de programmering.

Verder collecteert mevrouw Holleman sinds 2009 voor het Prinses Beatrix Spierfonds en fungeert ze als wij cooerdinator voor de collecte.

Daarnaast collecteert mevrouw Holleman sinds 2011voor de Dierenbescherming en voor de Nierstichting.

Mevrouw Holleman is sinds 1990 lid van het PIM-Trio. Een muziektrio samen met haar twee zussen. Het trio speelt met regelmaat in verzorgingshuizen en ziekenhuizen in Heerlen en Sittard-Geleen en bij huwelijksmissen en begrafenissen.