Werkzaamheden Wolfhezerweg


Sandra Steeghs

Tussen maandag 22 juni en vrijdag 17 juli 2015 werkt de provincie aan de N783 (Wolfhezerweg) tussen de Utrechtseweg (N225) en het viaduct over de A50.

De werkzaamheden vinden plaats in de periode van maandag 22 juni 2015 tot en met vrijdag 17 juli 2015. De asfaltlaag wordt vervangen en de bushaltes worden aangepast aan de huidige eisen. Verder maken we meteen van de gelegenheid gebruik om de gehele weg iets op te hogen, zodat de
wegconstructie wordt versterkt en de afwatering wordt geoptimaliseerd.

Afsluitingen en omleidingen

Vanaf maandag 22 juni 2015 wordt de weg tussen de N225 en het viaduct over de A50 geheel afgesloten. Dit is noodzakelijk om het werk uit te voeren. Tijdens deze afsluiting wordt het verkeer omgeleid via Oosterbeek en de N224 (Amsterdamseweg). De direct aanwonenden (en bestemmingsverkeer)
kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon van en naar de woning. Alleen op het moment dat er wordt geasfalteerd en er bestratingswerkzaamheden, ter hoogte van de inritten, worden uitgevoerd zijn de woningen voor korte tijd niet bereikbaar. Dit moment wordt in overleg met de bewoners bepaald.

Voor fietsers wordt er geen omleiding ingesteld. Zij kunnen de werkzaamheden op een veilige manier passeren.

Meer informatie

Op www.bereikbaargelderland.nl vindt u actuele informatie over wegwerkzaamheden in Gelderland en eventuele omleidingen. Voor de meest actuele stand van zaken kunt u een gratis e-mail alert inschakelen.

Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het Provincieloket van de provincie Gelderland, (026) 359 99 99 of per e-mail provincieloket@gelderland.nl.

Meer informatie over het project vindt u op www.gelderland.nl/N783.