Zorgzame burendag in Reimerswaal


[IMG]

Dit jaar wordt er weer in samenwerking met Humanitas afdeling Oosterschelde en gemeente Reimerswaal de Zorgzame burendag georganiseerd. De dag heeft tot doel mensen die hulpverlenen aan hun buur en/of buurtgenoten in het zonnetje te zetten.

Op dinsdag 7 juli 2015 om 17.00 uur wordt er speciaal voor alle zorgzame buren en hun aanmelders een barbecue georganiseerd op het rondvaartschip de Adriana. U kunt uw zorgzame buur als verrassing opgeven voor een gezellige barbecue met een schitterende rondvaart op de Oosterschelde.

Heeft u een buur of buurtgenoot die volgens u extra aandacht en waardering verdient voor de vrijwillige hulp en/ of zorg die hij of zij verleent? Geef hem of haar dan op voor de burendag. Het is niet de bedoeling om groepen mensen aan te melden. Het gaat om mensen die bekend staan als zorgzame
buren.

Het aanmeldformulier kunt u hieronder vinden. Voor meer informatie of telefonisch aanmelden kunt u contact opnemen met Judith Schrijver op telefoonnummer 14 0113 of e-mail j.schrijver@reimerswaal.nl.

De organisatie van de burendag is in handen van de Werkgroep Zorgzame Burendag Reimerswaal bestaande uit : de heer C. Knuit (Hansweert), mevrouw M.J.E. van der Meijden (Yerseke), mevrouw J. Schrijver en mevrouw I. Brilleman (beiden gemeente Reimerswaal).

Te downloaden:

* Aanmeldingsformulier Zorgzame Burendag 2015.pdfpdf(110,87 KB)

Document download informatie:

* Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader