Paul Mans ‘Truck Hunk 2015’ en Macy Voort ‘Truck Chick 2015’


DE WESTEREEN, 20150622 -- De bezoekers van Transport Online hebben Paul Mans en Macy Voort uitgeroepen tot respectievelijk Truck Hunk en Truck Chick van het jaar 2015. De Truck Hunk en Truck Chick verkiezing werd dit jaar voor het eerst door Transport Online georganiseerd vanwege het 10-jarig jubileum van dit nieuwsmedium voor de transportsector.

“Deze Truck Hunk en Truck Chick verkiezing krijgt zeker een vervolg volgend jaar. De reacties waren zo ontzettend leuk dat wij besloten hebben hier, naast onze ’12 Mooiste Trucks verkiezing’, een jaarlijks terugkerende verkiezing van te maken”, aldus hoofdredacteur Esther van der Wal-de Vries.

Paul Mans, 31 jaar, is afkomstig uit Echt en heeft samen met zijn vader een eigen transportbedrijf, Mans Transport. Paul is opgegeven door zijn vrouw, Daniëlle Mans, die haar man die leukste, grappigste, gekste en lekkerste vrachtwagenchauffeur van Nederland vindt. En daar zijn de bezoekers van Transport Online het duidelijk mee eens.

Paul kreeg een gemiddelde score van 3,7 en 502 stemmen in totaal.

Macy is vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos in Tiel. Macy is afkomstig uit het Brabantse Erp en werd opgegeven door Dirk Bardoel.

Macy stond eigenlijk al vanaf het begin stevig op de eerste plek en eindigde met een gemiddelde score van 4,1 en maar liefst 596 stemmen in totaal.

Naast een oorkonde ontvangen de winnaars een heerlijk verwenpakket van Rituals en een dinerbon voor twee personen.