Boekhouden zonder stukken in te voeren


D-mailbox maakt inlezen van facturen mogelijk

AMSTERDAM, 20150622 -- Facturen die worden ontvangen per post of per e-mail moeten met de hand in de boekhouding worden ingevoerd of ingescand. Dat kost bedrijven veel tijd en is ook nog eens foutgevoelig. Met de nieuwe d-mailbox van D-MEX uit Amsterdam komt daar een eind aan. D-facturen kunnen in de boekhouding worden ingelezen op dezelfde manier als bankmutaties. In de eigen software van het bedrijf of in het gratis meegeleverde boekhoudpakket in de d-mailbox.

In de d-mailbox

Bedrijven ontvangen en versturen facturen met de d-mailbox. De d-mailbox bevat een compleet boekhoudpakket met één bijzonderheid: er hoeven geen facturen meer met de hand te worden verwerkt. Samen met het inlezen van de bankmutaties kunnen bedrijven boekhouden zonder stukken in te voeren.

In de eigen software

Bedrijven ontvangen en versturen facturen met de d-mailbox en downloaden de facturen naar hun eigen software op dezelfde manier als bankmutaties worden verwerkt.

Veilige omgeving

De d-mailbox is een veilige oplossing. Bedrijven met een d-mailbox zijn geverifieerd. Ook de IBAN is gecontroleerd. Geen spookfacturen en geen fraudefacturen.