Inschrijven kavels plan Bosserhofsveld voor 28 juni 2015(23-06-2015)


RSS

U kunt nog tot 28 juni 2015 inschrijven op een kavel in plan Bosserhofsveld in Maasbracht. We zijn gestart met de verkoop van 14 bouwkavels voor vrijstaande woningen naar eigen ontwerp.

In eerste instantie verkopen we een gedeelte van de kavels om de overlast voor omwonenden te minimaliseren.

Amalialaan

Van de 14 bouwkavels die nu te koop zijn, ligt er 1 aan de Echterstraat. De overige 13 bouwkavels hebben een vrij uitzicht. De nieuwe straatnaam voor deze ruime kavels is Amalialaan.

Geinteresseerden kunnen zich nog tot en met 28 juni 2015 inschrijven voor de uit te geven bouwkavels. Zijn er voor een kavel meerdere inschrijvers, dan wordt geloot wie als eerste een optierecht op de kavel krijgt. Kijk voor meer informatie op www.woneninmaasgouw.nl/bosserhofsveld. Heeft u
meer interesse in een projectwoning, kijk dan eens op www.bosserhofsveld.nl.

Verrassend groen en toch dicht bij voorzieningen

Duurzaamheid, veiligheid en een aantrekkelijke buitenruimte zijn belangrijke uitgangspunten voor dit nieuwe woningbouwplan. Het gebied wordt nu nog gebruikt als landbouwgrond. De openbare ruimte wordt parkachtig ingericht, om de overgang van dorp naar natuur te benadrukken. Winkels, scholen en
de haven liggen op steenworpafstand. Toekomstige bewoners van Bosserhofsveld kunnen zo genieten van vrij wonen met voorzieningen binnen handbereik.