Informatieavond reconstructie Kalverstraat-Nieuwstraat en aanleg par..


RSS

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om de Kalverstraat en Nieuwstraat te Maasbracht te verbeteren op gebied van riolering en verharding en organiseert een informatieavond hierover op dinsdag 7 juli om 19.30 uur in het gemeentehuis in Maasbracht, Markt 36.

Deze vernieuwing heeft gevolgen voor het gemeentelijk rioolstelsel, wegen, loopstroken, parkeerstroken en groenstroken. Tevens worden parkeerplaatsen aangelegd voor de Andreashal.

De plannen van deze werkzaamheden zijn tot op ontwerpniveau uitgewerkt. Voordat de gemeente overgaat tot verdere uitwerking van de plannen, willen wij graag in contact komen met omwonenden en ondernemers. De gemeente organiseert daarom een informatieavond waarbij de plannen worden toegelicht
en verdere (achtergrond)informatie wordt verstrekt.

Aanmelden

Om organisatorische redenen dient u zich aan te melden. Dit kan tot en met vrijdag 3 juli via telefoonnummer (0475) 85 25 00 of e-mail naarinfo@gemeentemaasgouw.nl onder vermelding van "Aanmelding informatieavond Kalverstraat-Nieuwstraat". De bewoners van de woningen die direct gelegen zijn in
of aangrenzend aan het plangebied zijn rechtstreeks uitgenodigd via een brief en hoeven zich niet nogmaals aan te melden.

Wij verwelkomen u graag op 7 juli aanstaande!