Textielinzameling woensdag 1 juli


Woensdag 1 juli kunt u kleding die u niet meer wilt gebruiken op straat zetten. Dan wordt er weer huis aan huis textiel ingezameld door Sympany (voorheen KICI). Het textiel kunt u in de kledingzak doen die u in de brievenbus krijgt of heeft gekregen. Vergeet niet dat u niet alleen kleding kunt
doneren, maar ook ander huishoudelijk textiel zoals hand- of theedoeken. Zelfs textiel met een vlek of scheur mag gedoneerd worden.

Heeft u deze kledingzak niet ontvangen? Dan kunt u ook een standaard huisvuilzak of andere plastic zak gebruiken. Plak hier wel een briefje op met de tekst `Kleding'. De medewerkers van Sympany starten om 7.30 uur met het ophalen van de kledingzakken en stoppen om 17.00 uur. Zorg dat uw
kledingzak op tijd buiten staat. Om vervuiling van de kleding te voorkomen, is het raadzaam de zak goed dicht te binden. Is uw textielzak als enige blijven staan, bel dan het servicenummer dat op de zak vermeld staat. Deze textielzak wordt dan alsnog opgehaald.

Meer informatie?

Reinigingsdienst Waardlanden cooerdineert de kledinginzameling. Heeft u vragen over de kledinginzameling? Bel dan Reinigingsdienst Waardlanden, telefoonnummer (0183) 68 11 11 of stuur een e-mail naar info@waardlanden.nl.