Nieuwe opzet cultuurprijsuitreiking en sportkampioenenhuldiging geme..


Er komt een nieuwe opzet voor de uitreiking van de cultuurprijs en de sportkampioenenhuldiging. Voortaan wordt voor deze beide huldigingen een evenement georganiseerd in de Cuijkse Schouwburg. In het voorjaar van 2016 zal deze gezamenlijke uitreikingsavond voor het eerst gaan plaatsvinden.

Jaarlijks werden tijdens de sportkampioenenhuldiging, onze sporters (met en zonder beperking), talenten en verenigingen die een bijzondere prestatie geleverd hadden, in het zonnetje gezet. Ook de Cultuurprijs werd jaarlijks uitgereikt. Deze prijs is in het leven geroepen om inwoners,
verenigingen of stichtingen te belonen die op het gebied van cultuur of culturele activiteiten een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Een evenement

Beide evenementen konden een impuls gebruiken om ze kwalitatief op een hoger plan te brengen en een grotere betrokkenheid van alle inwoners te creeren. Om die reden is gekozen voor een nieuwe opzet waarbij ook kritisch naar de kosten wordt gekeken. We zullen beide evenementen samenvoegen tot
een evenement dat in de Cuijkse Schouwburg gaat plaatsvinden. Het wordt dan een prachtige huldigingsavond voor alle sport- en cultuurliefhebbers. Een mooi nieuw evenement waarmee we ons met z'n allen kunnen profileren als een sportieve en culturele gemeente.

Dit evenement zal eens in de twee jaar in de Cuijkse Schouwburg gaan plaatsvinden, de eerste keer volgend voorjaar. Dit jaar vindt er daarom geen sportkampioenenhuldiging of cultuurprijsuitreiking plaats.

Meer informatie volgt te zijner tijd via de gemeentelijke infokanalen.