Brielle achter de Voordeur 2015!


Actueel >> Nieuws >> Nieuwsberichten

"Een kijkje achter de voordeuren in de Brielse binnenstad"

Brielle achter de voordeurOp zaterdag 27 juni 2015 organiseert de Stichting Kunst & Cultuur Brielle weer "Brielle achter de Voordeur".

Deze middag bruist de Brielse binnenstad van de culturele activiteiten, een aaneenschakeling van ontroerende, grappige en swingende acts.

Dit cultuurevenement vindt plaats op tientallen bijzondere en verrassende locaties die normaal niet vrij toegankelijk zijn.

U kunt kennismaken met kunst- en cultuuruitingen door amateurkunstenaars. Allen creatieve en getalenteerde inwoners van Voorne Putten.

Van 13.00 - 17.00 uur worden, non-stop, een gevarieerd scala aan voorstellingen gepresenteerd: zang, muziek, dans, toneel, straattheater, korte sketches, poezie.

In de Sint Catharijnekerk, het Historisch Museum, dansschool De Werker, in een garage, Doosje van Lobs, hotel De Nymph, de bibliotheek, De Sjoel, Schmaeck van Brielle, De Hoofdwacht, Knuffel en Co, `t Kont van het Paard, boekhandel Hoofdstuk Een, De Hooghcamer, Wereldwinkel, theaterschool De
Wildeman, locaties aan de binnenhaven op het Maerland, een woonhuis, of "zomaar ergens" op straat ... overal kun je deze verrassende voorstellingen tegenkomen. Meer dan 35 locaties staan op het programma.

De optredens duren kort, meestal niet langer dan 10 -20 minuten, zodat u zich al wandelend door de binnenstad met de speciale routekaart in uw hand, kunt laten verrassen door veel bijzondere momenten.

De routekaarten zijn in het centrum van Brielle ook gratis te verkrijgen bij VVV, musea en op de locaties van de voorstellingen. De toegang is overal gratis.