Uitvoering asfalt onderhoud


In opdracht van de gemeente Lingewaard gaat Rusch Asfalt uit Doesburg in op 26 juni 2015 asfalt werkzaamheden uitvoeren op de volgende wegen:

Krakkedel (zijstraat) in Doornenburg, Hogeveld in Gendt, Hogeweg en Kamervoort in Angeren, Plakselaan in Bemmel, Steltenweg in Huissen, fietspad op de Zuideinde/Binnendijk in Huissen en de dijkoprit bij de Everstraat in Huissen. Alle direct aanwonenden worden door Rusch Asfalt met een brief
geinformeerd.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een splitlaag die als beschermingslaag dient voor de aanwezige asfaltverhardingen. Na de werkzaamheden zal zoveel mogelijk losliggend split opgeruimd worden. Na ca. twee weken worden de laatste resten split opgeruimd. Gedurende deze periode wordt
u als weggebruiker door middel van borden geattendeerd op losliggend split en eventueel slipgevaar. Wij vragen uw begrip voor de eventuele overlast. Bij regen zullen de werkzaamheden verschoven naar een nader te bepalen datum.

Tijdens de werkzaamheden zullen de wegen afgesloten worden voor het verkeer. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard. tel: (026) 326 01 11.