Raad bezoekt Zeeheldenbuurt


23-06-2015

Woensdagavond 24 juni 2015 brengt een delegatie van de gemeenteraad een bezoek aan de Zeeheldenbuurt in de wijk Noordoost. Het thema van deze avond is `wateroverlast'. De bijeenkomst start om 20.30 uur in Wijkcentrum De Helden aan de Jan van Galenstraat 6. Bewoners zijn van harte uitgenodigd.

De avond begint met drie sprekers die vertellen over het thema `wateroverlast'. Marco Hoogvliet, senior adviseur stedelijk water en bodembeheer van Deltares, vertelt over klimaatveranderingen en over mogelijke oplossingen voor wateroverlast. Michiel Rijsdijk, adviseur stedelijk watermanagement
van de gemeente Utrecht, geeft de voorlopige resultaten van de in de buurt gehouden enquete over wateroverlast weer. Als laatste vertelt Maarten van de Wetering, bewoner van de Zeeheldenbuurt, over de ervaringen met wateroverlast. Aansluitend gaan de aanwezige bewoners in kleine groepen met de
raadsleden in gesprek.

Programma

20.30 uur - ontvangst in wijkcentrum De Helden

20.45 uur - presentaties over wateroverlast

21.15 uur - gesprekstafels

22.00 uur - afsluiting bijeenkomst

Tot 22.30 uur is er gelegenheid om na te praten.

Aanmelden

In verband met de organisatie worden bewoners verzocht zich aan te melden door een e-mail te sturen naar noordoost@utrecht.nl onder vermelding van `Raad in de wijk 24 juni'.

Meer informatie

Heeft u vragen over het programma, neem dan contact op met wijkbureau Noordoost, telefoon 030 - 286 00 00 of e-mail noordoost@utrecht.nl.