Realisatie Hoogwaardig Openbaar Vervoer: werkzaamheden op- en afrit ..


Geplaatst op dinsdag 23 juni 2015

Voor de realisatie van het Hoogwaardig Openbaar Vervoernetwerk (HOV) in de regio, worden aan de noordzijde van Uden een nieuwe op- en afrit van de A50 aangelegd. In combinatie met de werkzaamheden worden ook de Nistelrodeseweg en Doelenweg opnieuw ingericht. De Doelenweg wordt verbreed in
verband met het toekomstige gebruik door de HOV-bussen. De Nistelrodeseweg wordt net zo ingericht als het gedeelte voor ziekenhuis Bernhoven.

Nistelrodeseweg

De werkzaamheden starten op maandag 29 juni 2015 met het aanpassen van het fietspad van de Nistelrodeseweg. Aansluitend worden gefaseerd de nieuwe rijbanen, inclusief riolering, aangebracht. Volgens planning moeten de werkzaamheden medio september 2015 afgerond zijn.

Doelenweg

Vanaf maandag 6 juli 2015 wordt de Doelenweg afgesloten voor 3 weken. In een latere fase is er een tweede afsluiting voorzien in verband met de aansluiting op de A50.

Op- en afrit A50

Deze werkzaamheden starten begin september 2015 en duren volgens planning 5 weken. De planning is onder voorbehoud en sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.