Verkoop landbouwgronden


De gemeente Grave gaat het navolgende perceel landbouwgrond aan een agrarier/agrarisch bedrijf verkopen:

* Perceel landbouwgrond (bouwland) aan de Riekweg, groot 0.96.35 ha

De bijkomende (notariele) kosten van voornoemd perceel landbouwgrond komt voor rekening van de koper. De exacte ligging van de grond kunt u aan de balie van het stadhuis te Grave op een situatietekening op de gebruikelijke openingstijden komen inzien.

De grond wordt overeenkomstig de geldende (agrarische) bestemming verkocht. Indien u belangstelling heeft voor de aankoop van dit perceel landbouwgrond dan kunt u dat schriftelijk uiterlijk op maandag 13 juli 2015 voor 12.00 uur aan het college van burgemeester en wethouders van Grave, Postbus
7, 5360 AA Grave kenbaar maken.

Biedingen dienen gelijk of hoger te zijn dan gemelde getaxeerde waarde. Het perceel wordt aan de hoogste bieder verkocht. Zijn dan de hoogste biedingen gelijk, dan wordt aan de desbetreffende gegadigden de gelegenheid gegeven schriftelijk een hoger bod uit te brengen. Zijn dan de hoogste
biedingen nog steeds gelijk, dan wordt het perceel verkocht aan de gegadigde wiens huisadres het dichtste is gelegen bij het te verkopen perceel.

Als u schriftelijk belangstelling toont voor de aankoop van dit perceel en u heeft het hoogste bod gedaan, dan betekent dit dat u dit perceel tegen de geboden waarde dient aan te kopen. De gemeente behoudt zich het recht van gunning voor.

Verzoeken die na 13 juli 2015 om 12.00 uur zijn ontvangen, zullen niet worden betrokken bij de verkoopprocedure. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Frans van Leeuwen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, T (0485) 396720.