1 juli derde inloopbijeenkomst HOV-Noord Haarlem


* 23 juni 2015

Op woensdag 1 juli 2015 organiseren APPM en Goudappel Coffeng in opdracht van de gemeente Haarlem een derde inloopbijeenkomst over Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) in Haarlem-Noord. Geinteresseerden kunnen meedenken over de ontwerpoplossingen voor de knelpunten in het gekozen voorkeurstrace.

In de fase waarin het project zich op dit moment bevindt, wordt het voorkeurstrace uitgewerkt tot een ontwerp voor een aantal kruispunten en wegvakken. Op basis van de knelpunten zijn oplossingen geformuleerd die vervolgens weer worden uitgewerkt tot een ontwerp dat voldoet aan de
HOV-criteria en de motie veilige kruisingen HOV-Noord. Bewoners, ondernemers en andere betrokkenen zijn van harte uitgenodigd mee te denken.

Derde inloopbijeenkomst

Tijdens de derde inloopbijeenkomst worden ontwerpvoorstellen gepresenteerd die onder andere gebaseerd zijn op de eerder ingebrachte aandachtspunten door bewoners, Fietsersbond, Rover, Wijkraden etc. U kunt ter plekke reageren op de voorstellen en wederom suggesties doen.

De bijeenkomst is op woensdag 1 juli 2015 van 19.30 tot 20.30 uur in Ontmoetingscentrum De Schakel, Pijnboomstraat 17 te Haarlem.

Lees meer over het project op https://www.haarlem.nl/ontwerp-hoogwaardig-openbaar-vervoer-hov/