Oproep kandidaten voor Tuinbouw Ondernemersprijs 2016


23 juni 2015

Oproep kandidaten voor Tuinbouw Ondernemersprijs 2016

De inschrijving voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2016 is gestart. Vanaf nu kunnen innovatieve ondernemers in de tuinbouw zich aanmelden of aangemeld worden.

Floraholland Florensis Winnaar Tuinbouw Ondernemersprijs 2015

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan topondernemers. Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs stimuleert en beloont al bijna 30 jaar ondernemerschap in de tuinbouw en zet met het toekennen van de prestigieuze ondernemersprijs de winnaar en de sector in de schijnwerpers. Dat
is goed voor de ondernemers en voor de sector.

Florensis ontving in januari 2015 uit handen van Cees 't Hart van Royal FrieslandCampina de Tuinbouw Ondernemersprijs 2015.

Bekendmaking genomineerden en winnaars

Kandidaten kunnen tot uiterlijk 18 september 2015 worden aangemeld. Eind oktober worden de genomineerden bekendgemaakt. De winnaar wordt vervolgens tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari 2016 gepresenteerd. Alle informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op
de website

* www.tuinbouwondernemersprijs.nl

FloraHolland is partner van de Tuinbouw Ondernemersprijs omdat wij voorstander zijn van en trots zijn op het innovatieve ondernemerschap van onze leden.