Onderhoud elementenverharding Passtraat in Roosteren


Vanaf maandag 29 juni starten wegwerkzaamheden aan de Passtraat in Roosteren. De werkzaamheden duren tot 5 september. Houd rekening met tijdelijke verkeersmaatregelen.

Werkzaamheden

De gemeente Echt-Susteren heeft Asfaltbouw BV opdracht gegeven voor het onderhoud aan de elementenverharding van de Passtraat in Roosteren. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen en herstraten van de klinkers in de rijbaan en de goten.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 29 juni. Het werk wordt in verschillende fases uitgevoerd en afgewerkt. Volgens planning duren de werkzaamheden tot 5 september. Tijdens de bouwvakvakantie (3 t/m 21 augustus) vinden geen werkzaamheden plaats. Direct aanwonenden en overige belanghebbenden
worden persoonlijk of per bewonersbrief geinformeerd over de werkzaamheden.

Verkeersmaatregelen

Daar waar nodig worden tijdens de uitvoering verkeersmaatregelen of omleidingsroutes aangegeven door de aannemer. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder ontstaat. De aannemer doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Wij hopen dan ook op uw begrip.

Meer informatie

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters (afdeling Leefomgeving) via tel. 0475-478478.