Politie zoekt natte man


Politie zoekt natte man

Laatste update:
23-06-2015 | 16:50

Spijkenisse - De recherche stelt een onderzoek in naar een poging beroving waarbij de vermeende berover een nat pak haalde. Hierbij willen agenten graag in contact komen met getuigen.

In de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni liep een man over het Hydrapad in Spijkenisse. Rond 02:20 uur kwam er een donker getinte man op hem af. Hij bedreigt het slachtoffer met een groot mes. Er ontstond een worsteling en het lukte het slachtoffer de man in de sloot te duwen en er
vandoor te gaan. De berover moet flink nat geworden zijn. De brandweer heeft later die nacht voor de zekerheid nog onderzocht of de berover wel uit de sloot was gekomen.

Signalement van de dader:

Het gaat om een donker getinte man. Hij is tussen de 170 en 175 lang, heeft een slank, smal postuur en had een sikje op zijn kin. De man had kort donker en gekruld haar en is tussen de 25 en 30 jaar oud. Op het moment van de poging beroving droeg hij een spijkerbroek en een donker
trainingsjack met emblemen op de mouwen.

Bent u getuige van deze poging tot beroving? Heeft u informatie over dit incident? Heeft u een natte man over straat zien lopen en weet u waar hij heen ging? Of weet u wie deze dader is? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0900-7000.