Taiwanese kroonjuwelen te zien tijdens expositie in Amsterdam

Dit jaar zijn voor de 23e keer de Taiwan Excellence Awards toegekend aan een selectie Taiwanese 'kroonjuwelen'. Deze meest innovatieve producten van Taiwanese bodem zullen deze zomer te zien zijn tijdens de Taiwan Excellence Showcase 2015. Taiwan staat bekend als absolute voorloper in technologische ontwikkeling en in 2016 is Taipei in Taiwan de World Design Capital.

Op dinsdag 23 juni wordt de expositie in Amsterdam op feestelijke wijze officieel geopend in aanwezigheid van zowel Taiwanese als Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders. Na de exclusieve opening kunnen bezoekers tot en met 28 juni kennismaken met het neusje van de zalm op het gebied van design en productinnovatie.

Educatief, cultureel en vermakelijk zijn de kernwoorden van de Taiwan Excellence Showcase. Voordat deze te zien is in Londen, Parijs en Duesseldorf is het nu de beurt aan Amsterdam, waar Nederlandse liefhebbers van technologische hoogstandjes een kleine honderd Taiwanese producten kunnen bewonderen. De Showcase wordt afgetrapt met een officiele ceremonie, waarbij de handelsrelatie tussen Taiwan en Nederland centraal staat.

Programma

Datum: Dinsdag 23 juni 2015

14:15 Ontvangst in de 'Koninklijke Industrieele Groote Club'

14:45 Welkomstwoord door de heer Walter Yeh, Executive Vice President van TAITRA

15:00 Welkomstwoord door de heer Tai-Chu Chou, ambassadeur van Taiwan in Nederland

15:15 Inspiratiesessie door ondernemer Ate van der Meer

16:00 Officiele opening van Taiwan Excellence Showcase 2015

16:15 Interviewmogelijkheden en mogelijkheid de store te bekijken

18:00 Einde

Locatie Dam 27, 1012 JS Amsterdam & Kalverstraat 101, 1012 PA Amsterdam