Fashionable de winter in met PLAYMOBIL en Bastiaan van Schaik

Mechelen, 23 juni 2015 - Naar aanleiding van de nieuwe Fashion Show speelset van PLAYMOBIL, heeft Bastiaan van Schaik samen met PLAYMOBIL de PLAYMOBIL-figuren een stylingbeurt gegeven. Compleet geinspireerd op de vijf nieuwste herfst- en wintertrends. Van oma's pants tot funky piercings en van vrolijke bloemenprints tot duistere Gothic invloeden. Al deze modetrends heeft Bastiaan persoonlijk geselecteerd en zijn geinspireerd op het illustere straatbeeld van Milaan en Parijs.

Bastiaan en PLAYMOBIL

Bastiaan van Schaik was van kleins af aan al groot PLAYMOBIL-fan: Het was super tof om de PLAYMOBIL-figuren te 'stylen' in de nieuwste herfst- en wintertrends. Ik hoop dat mensen hierdoor gemotiveerd raken meer met mode te experimenteren. Want ook hier geldt weer: style has no size. Het is jammer dat deze PLAYMOBIL-figuren niet te koop zijn, maar met de Fashion Show speelset kunnen de kids nu ook zelf modewereldje spelen en PLAYMOBIL stylen. Dat is misschien nog wel veel leuker!

Fashion Show speelset

De Fashion Show speelset is te koop vanaf Euro 36,99 bij de grote speelgoedzaken, er zijn ook kleinere sets beschikbaar vanaf Euro 10,99. Hiermee kunnen kinderen van 4 tot 10 jaar op een speelse wijze de modewereld verkennen en zelf hun mooiste en meest gedurfde droomoutfit samenstellen.