Coffeeshop stapavond voor ouders


Jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar zitten vaak midden in het uitgaansleven en mogelijk gaan zij ook experimenteren met wiet en/of hasj. Als ouder heeft u niet altijd meer zicht op wat ze doen en waar ze naartoe gaan. Toch draagt u als ouder verantwoording en wilt u dat uw kind gezonde
en veilige keuzes maakt in zijn/haar leven. Wilt u meer weten over het gebruik van softdrugs door jongeren, de risico's hiervan en hoe u kunt signaleren of uw kind softdrugs gebruikt? Kom dan woensdag 15 juli 2015 naar de (gratis) informatieavond.

De avond wordt georganiseerd door Indigo Preventie en SMWO samen met de coffeeshops 'Highlife' en `Plan B' in Goes. Tijdens deze avond krijgt u alle ins en outs te horen over jongeren en softdrugs en krijgt u de mogelijkheid om zelf een kijkje te nemen in een coffeeshop. Ook is er alle
gelegenheid om uw vragen te stellen, bijvoorbeeld aan een jongerenwerker of aan een ervaringsdeskundige. En u kunt als ouders onderling tips en ervaringen uitwisselen.

Hoe laat en waar?

Om 19.00 uur wordt u ontvangen in coffeeshop Plan B (op de Grote Markt) met koffie en thee. Om 19.15 uur gaat het programma van start. Na een welkom en een toelichting op de avond gaat u in groepen langs de verschillende coffeeshops. De avond wordt afgesloten tussen 21.30 en 22.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Rob Verschoor van Indigo Preventie via verschoor@indigozeeland.nl of 0113-246060/06 - 20238191. Deelname is gratis. Wacht niet te lang met aanmelden, er kunnen maximaal 75 ouders deelnemen.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Kijkt u dan ook eens op www.uwkindenblowen.nl.