Kwijtschelding waterschapsbelastingen


Gepubliceerd op: 24 juni 2015

De gemeente heeft een afspraak met de Belastingsamenwerking West-Brabant (waterschapsbelasting) dat iedereen die voor de gemeentelijke belastingen kwijtschelding ontvangt, ook voor de waterschapsbelasting kwijtschelding krijgt.

Eind juni worden namens het Waterschap Brabantse Delta de waterschapsbelastingen opgelegd in de gemeente Steenbergen. Het is mogelijk om het kwijtscheldingsbesluit van de gemeente Steenbergen te uploaden via het contactformulier van de BWB. Deze is te vinden op de website www.bwbrabant.nl >
kwijtschelding > kwijtschelding waterschapsbelasting > Contact formulier. Bij onderwerp kiest u voor versnelde kwijtschelding n.a.v. uitspraak gemeente.

Tevens blijft het mogelijk om een kopie van de uitspraak kwijtschelding gemeentelijke belastingen op te sturen naar het correspondentieadres van de BWB: Postbus 5042, 4870 AM in Etten-Leur op basis waarvan kwijtschelding kan worden verleend.

Als geen kwijtschelding is aangevraagd bij de gemeente Steenbergen dan is het mogelijk om via de website www.bwbrabant.nl zonder digid code eenvoudig kwijtschelding aan te vragen.

Kijk voor meer informatie in de gemeentewinkel op deze website.