KunstenaarsCollectief na 5 jaar terug in gemeentehuis


26 jun 2015

Van 2 t/m 30 juli exposeren 36 leden van KunstenaarsCollectief (KuCo) hun mooiste werken in het gemeentehuis. De eerste expositie van KuCo was 5 jaar geleden op precies dezelfde plek. Een deel van de leden van destijds doet ook nu weer mee, maar inmiddels is KuCo ouder en dus groter geworden.

U kunt in het gemeentehuis komen kijken naar allerlei vormen van schilderwerk, van olieverf tot aquarel en van gemengde technieken tot iconen. Daarnaast zijn er foto's, beelden, glasobjecten en een bijzonder bloemstuk van Ineke van Staalduinen. De grote diversiteit aan kunstwerken wordt op
sfeervolle wijze gepresenteerd.

Leden van het kunstenaarscollectief willen hun creativiteit graag delen met anderen. Dit doen zij door gezamenlijk te exposeren, op (kunst)markten te staan en elkaar op allerlei manieren te helpen en te ondersteunen. KuCo is toegankelijk voor iedereen die op zijn of haar eigen unieke wijze
zijn/haar creativiteit uit. Er zijn schilders, fotografen, dichters, mensen die beelden maken, met textiel werken, sieraden ontwerpen en nog veel meer. Vooral de diversiteit van kunstvormen is hun kracht.

De expositie is in het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3, te bezoeken tijdens de openingstijden: ma t/m met vrijdag van 8.00 - 17.00 uur en op donderdag van 8.00 - 20.00 uur.

Meer informatie: kijk op www.KuCo.nl.

Voor meer informatie neemt u contact op met het team communicatie, tel. (071) 406 5678 of per e-mail: communicatie@katwijk.nl.