Vrijstaand wonen met uitzicht over water


vrijdag 26 juni 2015

* [IMG]
* [IMG]

De gemeente Coevorden biedt een kavel (kavel 220) gelegen aan Willem Mantelstraat in Coevorden aan voor EUR 96.739,50 inclusief 21% btw. De kavelgrootte bedraagt 615 m2. De ligging is uitermate gunstig te noemen gezien de situering van de achtertuin op het zuiden en ligging op een hoeklocatie.
Door deze ligging en de vorm van de kavel is een breed uitzicht over het water gecreeerd wat een ruimtelijk, vrij gevoel geeft.

Willem Mantelstraat

De Willem Mantelstraat ligt in het eerste deel van 'De Velden'. Dit deel van de wijk is grotendeels bewoond. Dit betekent voor u dat u in een nieuwe woning komt te wonen met alle voordelen en zonder de nadelen die een nieuwbouwwijk in de beginfase kan hebben. In de nabijheid bevindt zich een
leuke speeltuin en een recreatieheuvel met het kunstwerk 'De Pallisade'.

Laagste vierkante meterprijs

De vierkante meter prijs voor deze kavel is de laagste vierkante meterprijs die in Ossehaar van toepassing is namelijk EUR 157,30 inclusief 21% btw.

Woningontwerp

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden op deze kavel is er al een mogelijk woningontwerp beschikbaar. Maar natuurlijk kunt u woning (laten) ontwerpen naar eigen keuze, binnen de grenzen van het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan.

Interesse?

Heeft u interesse in deze kavel. Neem dan contact op met R. Orsel, medewerker grondzaken & ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 14 0524. Zij helpt u graag verder.