Sea Sound Big Band in Nationaal Brandweermuseum


Sea Sound Big Band in Nationaal Brandweermuseum

Op zaterdag 27 juni klinkt de unieke sound van de Sea Sound Bigband in het brandweermuseum. Vanaf 19.30 uur laten de muzikanten onder leiding van Rob Catlender hun specifieke sound horen.

Het orkest heeft een herkenbaar en eigentijds repertoire met een dansbare mix van bekende swing, pop en latin-nummers. Zang speelt hierbij een belangrijke rol. Veel van de arrangementen zijn gemaakt door orkestleider Rob Catlender waardoor het orkest z'n eigen sound heeft. De band speelt werk
van Glenn Miller en Count Basie, dat nog steeds gekoesterd wordt, maar er is zoveel meer. Want ook pop, funk, latin, swing, zelfs rap staan op het repertoire.



Meer concerten

Na dit concert volgen er nog twee. Op 4 juli komt de Sir Ollivers Band hun feestje vieren in Hellevoetsluis en op 11 juli sluit de muziekvereniging Sempre Crescendo hun seizoen al weer af.



Even er lekker tussenuit en genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie. Bij mooi weer is het binnenplein bij dit museum een schitterende locatie om de orkesten een plekje te geven. Is het weer wat minder, dan gaan de deuren van het Brandweermuseum verder open en zoeken muzikanten
en bezoekers een plaatsje in het museum. U komt dus nooit voor niets, er is altijd muziek. Bovendien worden de concerten gratis aangeboden!