Aanvullende vergoeding OV-chipkaart 2015


Studenten die recht hebben op studiefinanciering kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding voor de bootkosten van maximaal EUR 58,67 per jaar. Dit jaar kan er een vergoeding worden gevraagd voor het kalenderjaar 2015. Om in aanmerking te komen moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

* Je ontvangt studiefinanciering
* Je volgt geen onderwijs op Ameland
* In ieder geval een van je ouders staat op Ameland ingeschreven
* Je kunt geen gratis gebruik maken van de veerboot

Om de vergoeding te krijgen, moet je het daarvoor bestemde aanvraagformulier invullen. Het formulier kun je hier digitaal invullen met behulp van je DigiD. Het formulier moet uiterlijk 1 november worden ingediend.

Voor meer informatie je contact opnemen met het KCC via telefoonnummer (0519) 555 555 of info@ameland.nl.

Toelichting

Bij een aanvraag 'Aanvullende vergoeding OV-chipkaart 2015' vragen wij jou een bericht van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Dit bericht is nodig om vast te stellen of je geheel 2015 studiefinanciering ontvangt, of over een kortere periode. Voor de beoordeling van jouw aanvraag is het belangrijk dat je het juiste bericht aanlevert. Wij vragen naar het `bericht van studiefinanciering 2015, nr. 1'. Dit bericht heb je
via de post op jouw woonadres ontvangen of, als je hiervoor hebt gekozen, digitaal via `mijn Duo'.

Hoe vind ik dit bericht digitaal via `mijn Duo'?

* inloggen in 'mijn Duo'
* mijn gegevens
* post
* archief

Door op de link in archief te klikken, worden de berichten geordend op datum. Na het openen van het bericht kun je het opslaan of printen.

* twitter
* facebook
* linkedin
* googleplus