Geslaagde 5e Vaals beweegt-dag!


Vaals beweegt

Het Prins Willem Alexanderplein was weer bomvol afgelopen zaterdag tijdens de Vaals beweegt-dag.

Na de opening door wethouder de Graauw kwamen wel 15 verschillende aanbieders en hun leden achter elkaar het podium op voor prachtige, spetterende, aanstekelijke en soms ontroerende optredens. Denk aan de Tai Chi van Insenzo, de kleine en grote dansers van Cimarelle, Dance Centre Focus en de
Villa Dancers. De dames van de Volksdans en Linedance van Vitaal 50+ en de Tanztee van DJ Lothar, maar ook de kickboksers van Nick S Style, de sporters van V Fit en de zwaardvechters.
Op het plein was het een drukte van belang bij de tumblingbaan van VTV, de breakdancevloer van Breakdance Crew Vaals, de spinningfietsen van Aerofit, de dojo van judoclub Zarei, de stand van Nordic walking in the Dutch Mountains en een klein parcours van Gymkids.

Neem gerust een kijkje bij de lessen van deze aanbieders, ze heten u van harte welkom om eens mee te doen in een reguliere les of training.

In de keet van "Met fruit Erop uit" zijn in een hoog tempo 14 kilo appels, 14 kilo peren, 8 kilo kersen, 10 kilo aardbeien en 10 kilo druiven gesneden. Er was zoveel animo voor een lekker bakje vers fruit, zeker bij de kinderen, dat we het haast niet bij konden houden! Ook de gratis flesjes
fris water vonden gretig aftrek bij jong en oud.

In de gezondheidstent kon iedereen met zijn vragen terecht bij meer dan 30 professionals vanuit de zorg, welzijn en gezondheidshoek. Medewerkers van gemeente Vaals, fysiotherapie Lintzen, Envida, Cicero, ATZ, Sevagram, Villa Vaals, Mondriaan, Praktijk voor Integrale Heilkunde,
Kinder-ergotherapie, Gewoon Doen en zo, Ergotherapie Bram Coenen, Ergo-4-you, Anytime Fitness, Vitafun en de vrijwilligers van het reanimatienetwerk Vaals waren aanwezig om de bezoekers te informeren.

Ook na zaterdag 20 juni kunt u altijd terecht bij deze aanbieders om uw vragen te stellen en meer te weten te komen over hun aanbod en mogelijkheden.

Deel je foto's en filmpjes van de Vaals beweegt-dag op facebook en website van Vaals beweegt

In alle drukte is het erbij ingeschoten om vele foto's te maken van alle mooie momenten. Wel was Omroep Krijtland aanwezig voor opnamen.

Maar er waren vele bezoekers, die foto's en filmpjes hebben gemaakt tijdens de optredens en de workshops. Deel nu je foto of filmpje op de Facebookpagina van Vaals beweegt of stuur deze naar info@voordevormen.nl, zodat we ze op de website kunnen plaatsen.
Dank alvast aan Lucien Krul voor het delen van zijn mooie foto's op Facebook!