Krachttoer Overijssel gaat op herhaling: verzeker je van een plekje in de bus op 26 juni as.

Krachttoer Overijssel gaat op herhaling: verzeker je van een plekje in de bus op 26 juni as.

26 mei 2015

Elk dorp kent z'n eigen lokale initiatieven, op het gebied van wonen, zorg, verenigingsleven, ondernemerschap, voorzieningen enzovoort. Af en toe is het goed om bij een ander een kijkje in de keuken te nemen. Om inspiratie op te doen en het vuur te delen. Hoe pakken zij de zaken aan wat betreft geld, vrijwilligers en draagvlak? Onder de naam Krachttoer Overijssel zijn we in 2014 hiervoor de bus ingegaan, met bezoeklocaties op Sallandse bodem. Gezien de enthousiaste reacties gaan we vrijdag 26 juni aanstaande van 09.30 - 16.30 uur op herhaling, in naar Twente.

Tijdens deze editie van Krachttoer Overijssel komen meerdere initiatieven aan bod uit de hele provincie Overijssel: Salland, NW Overijssel en Twente. Aangezien we hier en daar ook graag de bus een keer uit willen, is er voor gekozen de reisafstand beperkt te houden. De gemeenten Tubbergen en Dinkelland tekenen voor een gastvrije ontvangst in hun dorpen. Start- en eindpunt is Geesteren.

Verzeker je nu alvast van een plekje in de bus

Iedereen die open staat voor enthousiasme is van harte welkom, of je nou initiatiefnemer, raadslid, adviseur of wethouder bent. Het definitieve programma lees je binnenkort op onze website en onze facebookpagina. Wil je je alvast aanmelden om zeker te zijn van een plekje? Stuur dan nu een mail naar lotten@stimuland.nl.

Gemeleerd gezelschap

Om de kwaliteit van het programma te behouden kunnen er maximaal 80 mensen mee, waarbij we inzetten op een mix van bestuurders, initiatiefnemers, ambtenaren en adviseurs. We maken bij overschrijving een reservelijst aan.

Naslagwerk

Na afloop van de tour krijgt iedere deelnemer net als vorig jaar een boekje mee naar huis met daarin de belangrijkste punten per initiatief. Bekijk hier het boekje van vorig jaar.