Vierde SUBWAY Drive Thru van Nederland geopend in Nijverdal

26 juni 2015

Vierde SUBWAY Drive Thru van Nederland geopend in Nijverdal

Nijverdal, 26 juni 2015 - Onderweg een Spicy Italian Sub bestellen zonder je auto uit te stappen? Of toch even een pitstop maken voor een Chicken Fajita? Het kan nu ook op bedrijventerrein `t Lochter langs de N35 in Nijverdal, waar de vierde SUBWAY Drive Thru in Nederland is geopend. Een welkome aanwinst voor hongerige weggebruikers. Maar ook lokale inwoners zijn welkom om het SUBWAY restaurant te bezoeken.

De trotse nieuwe SUBWAY franchisenemer Raymond Nijland heeft hoge verwachtingen van het eerste SUBWAY restaurant in de regio en tevens het vierde in Nederland met een Drive Thru. "Anders was ik natuurlijk ook niet in dit avontuur gestapt. We zitten op het industrieterrein 't Lochter, ideaal bereikbaar en een locatie waar veel verkeer langs komt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij een supermooi product verkopen."

Een nieuwe uitdaging

De stap om franchisenemer te worden is een spannende nieuwe uitdaging voor Raymond. "In het verleden heb ik jarenlang een eigen hotel-restaurant gerund. Franchisenemer van een SUBWAY restaurant is toch weer iets heel anders. Het draait om quick-service, met verse producten. Dat spreekt mij als horecaondernemer erg aan. Onze menu's bevatten minstens `3 van de schijf van 5' en je hebt een ruime keuze uit broodjes met minder dan vijf gram vet. De kracht van de SUBWAY formule is de snelle service en de mogelijkheid om een bewuste keuze te maken wat je eet."

De eerste twee maanden wil Raymond vooral kijken hoe het loopt en naar welke producten veel vraag is. Ondertussen heeft hij al veel plannen om na de zomer mee van start te gaan. "Bedrijven kunnen overigens nu al bestellen en het op het gewenste tijdstip bij onze SUBWAY Drive Thru afhalen."

SUBWAY Restaurant in Nijverdal is de vierde vestiging in Nederland met een Drive Thru. Raymond Nijland: "Handig voor klanten die op doorreis zijn en vanuit de auto willen bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook rustig een Sub bestellen in ons restaurant.' Hij voegt hier aan toe: "Het mooie is dat we niet alleen automobilisten bedienen, maar ook mensen in de regio die snel, lekker en vers willen eten. Iedereen is bij ons welkom om voor een heerlijke Sub!"

Submarine sandwich

SUBWAY restaurants danken hun naam aan de `submarine sandwiches' of `Subs'. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeer (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY restaurants onder andere overheerlijk flatbread, salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar. Gasten kunnen ook bij dit SUBWAY restaurant in Nijverdal kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieen en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingredienten. De bereiding duurt slechts tweeenhalve minuut.

Over de SUBWAY organisatie

SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.000 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 170 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de klant bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.