Steekincident blijkt vechtpartij na ruzie


Steekincident blijkt vechtpartij na ruzie

Laatste update:
27-06-2015 | 15:17

Schoonhoven/Krimpenerwaard - De politie ontving in de nacht van vrijdag op zaterdag 27 juni rond 1.30 uur een melding van een steekincidentbij de Veerpont bij Schoonhoven. Agenten namen direct poolshoogte en troffen een groepje van zeven jongeren.

De jongeren waren uitgeweest in Lopik en hadden daar al woorden gehad. Uiteindelijk kwam het op de veerpont tot een mandgemeen. Een 28-jarige man uit Streefkerk liep een gekneusde kaak op in de consternatie, onduidelijk is of hij gestuikeld of geduwd is. Hij is in het ziekenhuis geweest voor
controle.

Een 17-jarige jongen uit Langerak raakte oppvervlakkig gewond. Op de locatie hebben agenten verschillende getuigen gehoord. Hieruit bleek dat het zou gaan om een ruzie die al eerder begonnen was in een horecagelegenheid in Lopik. Onbekend is de aanleiding van de ruzie.

Tips? Bel de politie!

De politie onderzoekt het incident en de aanleiding van de ruzie. Heeft u informatie? Neemt u dan contact op met Team Krimpenerwaard via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.