Boerenmarkt Zunderdorp (Amsterdam Noord)


Zunderdorp (Amsterdam Noord), 20150608 -- Boerenmarkt Zunderdorp (Amsterdam Noord) Zaterdag 27 juni van 10.00 tot 17.00 uur Het prachtige plattelandsdorp Zunderdorp onder de rook van Amsterdam-Noord, houdt zaterdag 27 juni a.s. van tien tot vijf uur de 3-jaarlijks terugkerende Boerenmarkt. De Boerenmarkt is een begrip in de regio en een festijn voor jong en oud waar het landelijke (boeren-)leven letterlijk van dichtbij kan worden geproefd en beleefd.

De Boerenmarkt in Zunderdorp is een onvervalst stukje oer-Hollands vermaak en dus ontbreken ook ditmaal de oud-Hollandse spelen, klassieke tractoren en dieren van Zorgboerderij ‘Ons Verlangen’ niet. De voetbalclub Het Begon Op Klompen uit Zunderdorp verzorgt diverse voetbalclinics. Darten met een hooivork, boerengolf spelen, sjoelen op een reuzensjoelbak of ervaren hoe lekker ‘boerenjongens’ zijn? Het kan allemaal op de Boerenmarkt van Zunderdorp. 

Op de Boerenmarkt kunt u rondsnuffelen op de grootste rommelmarkt van Noord-Holland. Centraal op de Boerenmarkt staan de meer dan honderd kramen verse groenten, vis, fruit, tuin- en kamerplanten en het aanbod zelfgemaakte lekkernijen van het platteland, bereid in (groot-)moeders keuken.

Bereikbaarheid 
De Boerenmarkt vindt plaats in Zunderdorp. U kunt hier gratis parkeren. Zaterdag 27 juni rijden er van 10 tot 17.30 uur vanaf de IJdoornlaan/ Beemsterstraat (buslijnen 33 en 37 stoppen hier) pendelbusjes van en naar de Zunderdorp.

Gratis entree en informatie

Meer dan 200 vrijwilligers maken de Boerenmarkt in Zunderdorp mogelijk. De entree tot de Boerenmarkt is gratis. 

Meer informatie over de Boerenmarkt in Zunderdorp is te vinden op 
www.boerenmarkt2015.nl





Boerenmarkt Zunderdorp