Lotto Jackpot 23,9 miljoen gevallen in regio Eindhoven

Nederland heeft er een multimiljonair bij. Bij de trekking van Lotto op zaterdag 27 juni viel de jackpot van 23,9 miljoen euro. De gelukkige winnaar is een Lotto-aboneespeler uit de regio Eindhoven. De abonneespeler voorspelde als enige de winnende zes getallen en de kleur goed en hoeft de prijs daarom niet te delen. Er is op dit moment nog geen contact geweest met de winnaar.

Elke laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: er vinden dan twee trekkingen plaats. Bij de tweede trekking van zaterdag 27 juni 2015 trok de notaris de zes winnende getallen 3-7-19-22-25-38 en de Jackpotkleur groen. De abonneespeler had alle zes getallen en de kleur goed.

Over Lotto

De Lotto, waarvan Lotto onderdeel is, is ruim 50 jaar geleden opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. In totaal is dat meer dan 2 miljard euro. Zo'n driekwart gaat naar sportkoepel NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al bijna 1.5 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn, zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, de Hartstichting en het Oranje Fonds afgedragen. Met de kansspelen van De Lotto kun je veel geld winnen en wint de sport altijd. Lotto. Dat is WinWin! www.lotto.nl