A58: minder rijstroken bij Verhoven (richting Gilze); 29 juni-3 juli

Rijkswaterstaat voert in de avonden en nachten van maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli onderhoud uit aan de A58 ter hoogte van Verhoven, in de richting van Gilze. Tijdens de werkzaamheden is slechts een rijstrook beschikbaar. Ook zal verzorgingsplaats Raakeind twee nachten afgesloten

zijn.

A58: minder rijstroken

Tijdens de werkzaamheden aan de A58 is telkens slechts een rijstrook beschikbaar ter hoogte van Verhoven in de richting van Gilze van maandag 29 juni 20.00 uur tot en met vrijdag 3 juli 06.00 uur.

Afsluiting verzorgingsplaats Raakeind

Verzorgingsplaats Raakeind in de richting van Gilze is afgesloten van:

* Maandag 29 juni 20.00 uur tot dinsdag 30 juni 06.00 uur.

* Donderdag 2 juli 20.00 uur tot vrijdag 3 juli 06.00 uur.

Afsluiting lokaal: Molenschotsedijk tussen Verhoven en Molenschot

* Maandag 29 juni 19.00 uur tot vrijdag 3 juli 20.00 uur.

Lokaal motor- en fietsverkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2015 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail.

Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de

snelheidslimiet.

Meer informatie

Meer informatie over afsluitingen vindt u ook op vanAnaarBeter. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).