Dow Benelux: op koers voor bereiken 2015 duurzaamheidsdoelstellingen

Dow Benelux boekte in 2014 goede resultaten, waarmee de regio een belangrijke bijdrage levert aan de groei van The Dow Chemical Company (Dow).

"Voor de meeste 2015 duurzaamheidsdoelstellingen liggen we goed op koers om die te behalen", aldus Anton van Beek, president voor Dow Benelux. "Tegelijkertijd kijken we ook al vooruit naar een nieuwe 10-jaarsperiode waarin we de lat weer hoger leggen. Als Dow Benelux hebben we de potentie om

nog meer dan nu het verschil te maken op de thema's die er voor ons toe doen, zoals veiligheid, milieu, energie, water en innovatie."

Dow Terneuzen heeft zich in 2014 opnieuw kunnen bewijzen als een van de meest veilige, sterke en meest betrouwbare locaties. "Helaas kwam er een einde aan een lange periode zonder veiligheidsincidenten. Maar ongeacht de doelstellingen, is de focus iedere dag op veiligheid", zegt Arnd Thomas,

Vice-president site operations voor Dow Benelux. "We blijven hier actief naar verbetering zoeken, bijvoorbeeld door nog intensiever samen te werken met de contractorfirma's."

Het Duurzaamheidsverslag van Dow Benelux is te downloaden op

www.duurzaamheidsverslagdow2014.nl.

For Editorial Information:

Public Affairs Benelux

The Dow Chemical Company

+31 115 672 700

Our Locations : Dow in Benelux