Koninklijke onderscheiding voor Raymond Jennen uit Grevenbicht


Persbericht / Sittard-Geleen 28 juni 2015 - Burgemeester Sjraar Cox reikte op zondag 28 juni een Koninklijke onderscheiding uit aan Raymond Jennen uit Grevenbicht. De heer Jennen ontvangt zijn onderscheiding vanwege zijn buitengewone inzet voor onder meer Harmonie St. Cecilia
Grevenbicht-Papenhoven.

De heer Jennen is 20 jaar bestuurslid, waarvan 18 jaar secretaris. Hij is verantwoordelijk voor de PR en de website en maakt deel uit van de Commissie Opleiding en Muzikale zaken. Hij heeft zitting gehad in de commissie die de viering van 100 jaar en 110 jaar Harmonie St. Cecilia
Grevenbicht-Papenhoven heeft georganiseerd en was voorzitter van de Commissie Jubileumfeest Drumband St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven bij gelegenheid van het 50-jarig bestaan.



Hij is sinds enkele jaren bestuurslid bij Big Band Beeg , bestuurslid en commissaris Muziek van de Stichting Regiment Limburgse Jagers en verricht vrijwilligerswerk t.b.v. het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia, waar hij lid van is.



Koninklijke Onderscheiding dhr



De onderscheiding werd uitgereikt tijdens de receptie ter gelegenheid van het 115-jarig bestaan van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven.

Deel deze pagina op:

* Twitter
* Facebook
* del.icio.us
* LinkedIn
* Digg
* Google Bookmark
* Google plus share

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 29 juni 2015