Persoonlijk boek over artrose en avontuurlijke reizen


Persoonlijk boek over artrose en reizen

29 juni 2015 Print | Verstuur e-mail

'Mijn tocht door Artroseland en 25 andere landen'. Zo heet het boek van Hetty Kock. Hetty krijgt op 44-jarige leeftijd te maken met artrose. Na de diagnose heupartrose volgen knieen, schouders, duimen, rug en nek. Hetty wil de avontuurlijke reizen die zij maakt niet zomaar opgeven. Zo begint
ze haar tocht langs specialisten in 'Artroseland' en door vele andere landen.

'In mijn boek schrijf ik over mijn operaties, welke wegen ik bewandel om die voor elkaar te krijgen en hoe ik daarna het herstel oppak', vertelt Hetty Kock. 'Dat is mijn tocht door Artroseland sinds 2002. Tussendoor bezoek ik andere landen. Deze reizen geven mij de motivatie om te blijven
zoeken naar mogelijkheden om de artrose in een achttal gewrichten te 'repareren'.'

Boek nu te bestellen
'Mijn tocht door Artroseland en 25 andere landen' van Hetty Kock is nu te bestellen. Het boek telt 128 pagina's, is full colour uitgevoerd en bevat foto's van de landen die ze bezocht heeft. Van de Franse Alpen tot de Chinese Muur en van de Galapagoseilanden, Ecuador tot het wild in
Zuid-Afrika.
Tot uiterlijk 25 september 2015 kunt u op het boek intekenen door een mail te sturen met naam en adresgegevens naar info@artroseland.nl en het bedrag over te maken op:

Rekeningnummer NL22 RBRB 0918 6044 78 ten name van H.T.M. Kock,2264 XL Leidschendam (ook onder vermelding van naam, adres en woonplaats).
Het boek kost dan EUR 9,95 + EUR 4,55 verzendkosten (in NL), dus EUR 14,50 en zal na 25 september toegezonden worden.

Artroseland
Mensen die in de omgeving van Leidschendam wonen, kunnen het boek (na intekening en betaling) vanaf 25 september afhalen en zo verzendkosten besparen. Laat Hetty dit dan per mail weten.

Er is een maximum aantal exemplaren voor deze actie beschikbaar en op is op. Zodra dit aantal is bereikt, is de actietermijn voorbij.
Na 25 september lopen de bestellingen via een verzendhuis en is de prijs
EUR 16,95 + EUR 1,95 administratiekosten. Het boek is dan nog uitsluitend via de website te bestellen: http://www.artroseland.nl/.

Meer info en wildlifefoto's zijn ook te vinden op http://www.artroseland.nl/.